Varastossa

Turvaistuin 4 Max

Chipolino 4 Max-turvaistuin, joka tarjoaa käyttäjälleen matkustusmukavuutta, runsaasti jalkatilaa ja korkean turvallisuuden, sekä pitkää käyttöikää vanhempien investoinnille. Erittäin muhkeat tyynyt antavat lapsellesi tasaisen, pehmeän ja turvallisen kyydin.

 

137,02

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Chipolino 4 Max-turvaistuin, joka tarjoaa käyttäjälleen matkustusmukavuutta, runsaasti jalkatilaa ja korkean turvallisuuden, sekä pitkää käyttöikää vanhempien investoinnille.

Erittäin muhkeat tyynyt antavat lapsellesi tasaisen, pehmeän ja turvallisen kyydin.

Helposti asennettava turvaistuin tarjoaa miellyttävää matkantekoa niin pienissä kuin isoissa autoissa, ja se on hyväksytty ECE R44/04 -standardin mukaisesti. Turvaistuin on myös hyväksytty ruotsalaisessa Plus-testissä, mikä takaa sen, että turvaistuin suojaa lapsen niskaa hyvin etutörmäyksessä.

Turvaistuimessa on pitkä tukijalka sekä kiinnitysvyö, jotka tekevät asennuksesta yksinkertaista ja turvallista. Turvaistuimessa käytetty materiaali vaimentaa iskuja, mikä tarjoaa lapsesi päälle erinomaisen suojan, ja 5-pistevaljaiden ansiosta lapsi istuu matkustaessaan paikallaan tukevasti. Turvaistuimeen sisältyy pehmeä istuintyyny pieniä lapsia varten.

Ominaisuudet:

– Säädettävä ja topattu 5 -pistevaljaat
– Erittäin tukeva ja pehmeä sivutörmäyssuoja
– Vyönpidike
– Korkeussäädettävä päätuki
– Istuinkaltevuuden säätö 4 eri asentoon istuimen ollessa paikoillaan
– ECE R44/04 -hyväksytty

Ikäsuositus: Sopii 0–36 kg painoisille lapsille (0-12 vuotta).

  • 0-13 kg, selkä menosuuntaan
  • 9-36 kg, kasvot menosuuntaan

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.