Varasto loppu

Maverick kolmipyörä

Saa muutettua tasapainopyöräksi! Sporttinen Maverick -kolmipyörä, joka on erinomainen kulkupeli lapselle pyöräilemisen harjoitteluun! Kolmipyörässä on korkeussäädettävä, vanhemmalle tarkoitettu ohjaustanko, jonka avulla aikuinen voi ohjailla pyörää oikeaa suuntaan. Ohjaustangossa on hyvä pito ja kun tankoa kääntää, pyörä kääntyy mukana.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Sporttinen Maverick -kolmipyörä, joka on erinomainen kulkupeli lapselle pyöräilemisen harjoitteluun! Kolmipyörässä on korkeussäädettävä, vanhemmalle tarkoitettu ohjaustanko, jonka avulla aikuinen voi ohjailla pyörää oikeaa suuntaan. Ohjaustangossa on hyvä pito ja kun tankoa kääntää, pyörä kääntyy mukana.

Pitkä käyttöikä! – irrottamalla työntäjän ohjaustanko muuttuu pyörä normaaliksi kolmipyöräksi. Kolmipyörä muuntuu helposti myös tasapainopyöräksi. Investoimalla tämän saat siis kaikki samaan pakettiin! Tämä kolmipyörä on lystikäs ja viihdyttävä tapa lapselle oppia pyöräilemään ja nauttia kesäisestä ulkoilmasta!

Kolmipyörässä on laskettava jalkatuki, joiden päällä lapsi voi lepuuttaa jalkojaan, kun polkeminen väsyttää. Kolmipyörässä on myös irrotettava kuomu, jonka lävitse näet lapsesi ja pidät silmällä häntä. Pieni takakori, jossa kulkevat näppärästi mukana vaikkapa lempilelut. Pyörän pehmustettu istuin, turvakaari sekä turvavyö takaavat miellyttävän ja tasaisen kyydin lapsellesi.

Ominaisuudet:

– Säädettävä pehumestettu istuin
– Istuin käännettävissä seläkämenosuuntaan
– Varustettu turvakaarella, irrotettavissa
– Laskettava jalkatuki
– 5-pistevaljaat
– Säädettävä ja irroitettava kuomu
– Sisäänrakennettu ohjausjärjestelmä, jonka ansiosta vanhempi voi ohjata pyörää.
– Tavarakori
– Irrotettava päällinen
– Pehmeät täyskumipyörät
– Helppo kasata
– Turvakaari
– Työntöaisa
– Muuntuu helposti tasapainopyöräksi
– Seisontajarru
– sisältää peili ja soittokello

Ikäsuositus: 1,5v +
Maksimikuormitus: 25kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.