Näytetään kaikki 7 tulosta

Tukevarakenteinen puinen syöttötuoli, joka kasvaa lapsen mukana Tripp Trapp tyyppinen syöttötuoli. Tyylikäs syöttötuoli jossa jalkaosan ja istuinosan korkeutta saa säädettyä lapsen kasvaessa. Turvakaaressa on kaksi eri asentoa ja sen voi poistaa kun lapsi ei sitä enää tarvitse. Käytännöllisyyden lisäksi tässä syöttötuolissa on ajateltu myöskin muotoilua ja näyttävyyttä.

Näytä lisää


Käytännöllinen ja tyylikäs Chipolino Comfort plus monitoimisyöttötuoli. Kätevästi kasaan taittuva syöttötuoli. Tuolissa on tarjotin pöytä, jossa kaksi helposti pesuun irrotettavaa tarjotinta. Tarjottimissa on syvennys mukille/pullolle. Istuinosa on muhkea ja hyvin helppohoitoista materiaalia. Sen voi pyyhkiä kostealla pyyhkeellä. Istuinosan saa myös poistettua kokonaan pesua varten. Istuinosassa on 5-pisteturvavyöt. Selkänojan asento säädettävissä, 3 mahdollisuutta. Myös istuinosan korkeutta voidaan säätää, 6 mahdollisuutta. Se nostaa vauvan samalle korkeudelle muiden ruokailijoiden kanssa. Syöttötuolissa istuessaan lapsesi harjoittelee itsenäisen syömisen saloja ja oppii sosiaalisia taitoja.

Kasaantaittuva syöttötuoli

Chipolino Party syöttötuoli on tukeva, kätevästi todella ohueen kasaan taittuva syöttötuoli pöytätasolla ja viisipistevaljailla. Tämä tuoli soveltuu erinomaisesti pieniin keittiöihin, joissa tuoli halutaan säilyttää esim, nurkassa. Tuolin käyttöönotto ei vaadi työtä ollenkaan verrattuna esim, pöytään kiinnitettäviin matkasyöttötuoleihin. Tuolin oma pöytätaso pitää ruokapöydän kolhuitta ja siistinä.

Matkasyöttötuolit

Kätevästi pöytään kiinnitettävävsyöttötuoli on näppärä niin kotona kuin matkallakin. Kankaisella istuinosalla varustetun istuimen korkea selkänoja tukee ergonomisesti lapsen selkää. Lisäksi istuin on helppo asentaa kiinni pöytään ilman työkaluja.

Monitoimisyöttötuoli

Muuttuu kätevästi pöydäksi ja tuoliksi. Taittuva syöttötuoli on laadukas klassikkotuoli massiivikoivua. Tukeva syöttötuoli, jossa on reilu istuintila ja korkea selkänoja. Istuinpehmusteen päällinen on akryylimuovitettua puuvillakangasta; pyyhittävä pinta, joka on helppo pitää puhtaana. Sisus polyestervanua. Pehmuste on PVC-vapaa.

Näytä vähemmän