Matkarattaat

Matkarattaat ovat keveitä, pieneen tilaan kasautuvia rattaita, jotka kulkevat helposti mukana matkalla. Osaan matkarattaista on mahdollista liittää auton turvakaukalo vauvaa varten.

Näytä lisää

Zeta -kuomurattaat/ matkarattaat ovat ihanteellisen kevyet ja niiden kokoontaittomekanismi on markkinoiden yksinkertaisin. Rattaat täyttävät kaikki turvallisuusmääräykset. Ne taittuvat kokoon yksinkertaisen mekanismin avulla, niissä on ilmastoitu istuin, jonka saa kallistettua lähes vaaka-asentoon, tuulisuoja. Kuomurattaat sopivat erinomaisesti joka sään kaupunkikäyttöön – ne vievät lapsesi mukavalle ja pehmeälle ajelulle.
Matkarattaat, jossa on tukevat lukittavat etupyörät. Matkarattaissa on säädettävät ja pehmustetut viisipistevaljaat, helposti irroitettava turvakaari, säädettävä jalkatuki sekä portaattomasti säädettävä selkänoja – makuuasento. Viisipistevaljaita voidaan säätää aivan pienelle vauvalle, jolloin se mahdollistaa matkarattaan käytön jo aikaisessa vaiheessa. Matkarattaat saadaan helposti kasaan vipuja vetämällä. Matkarattaissa on myös tavarakori, johon mahtuu paljon tavaraa.

Valitse helppokäyttöiset ja monitoimiset matkarattaat

Sateenvarjorattaat ovat helppokäyttöiset perusmatkarattaat. Chipolino Pooky rattaat ovat käytännölliset, kääntyvät ja monitoimiset rattaat. Rattaissa on yhdellä kädellä helposti säädettävä istuin, joka tarjoaa mahdollisuuden kääntää istuimen työntäjää päin sekä lisäksi säädettävä jalkatuki. Rattaat on helppo taittaa kokoon ja ne on varustettu kantokahvalla, joten voit helposti kuljettaa rattaita liikenteessä. Irrotettava pehmustettu tyyny ja 5-pistevaljaat. Useaan eri asenton säädettävä kuomu, jossa 50+ UV-suoja. Tuplarataat. Tuplarattaat ovat mahtavat jos sinulla on kaksoset tai sisarukset jotka haluavat istua vierekkäin. He voivat nähdä toisensa ja katsella maailmaa yhdessä! Chipolino Twix on uskomattoman kevyt ja käytännöllinen ratas liikkuvalle perheelle! Rattaissa on neljä ilmakumipyörää, joista etummaiset ovat lukittavissa kulkemaan suoraan. Tämä ominaisuus on oivallinen etenkin talvella kun maassa on lunta/loskaa tai kun kuljet rattaiden kanssa hiekkateillä.

Twixin istuinosat ovat erilliset ja tämä mahdollistaa selkänojan, kuomun ja jalkatuen säätämisen erikseen. Selkänojan saa kallistettua makuuasentoon, myös jalkatukea pystyy säätämään eri korkeuksiin. Istuinosa on mukavan tilava ja istuinosan pehmustetuilla viisipistevaljailla varmistat että lapsesi pysyy turvallisesti kyydissä. Lisävarusteena hankittava pehmeä kantokoppa mahdollistaa vastasyntyneen kuljettamisen ergonomisesti. Kyytiin mahtuu vierekkäin kaksi koppaa vauvaikäisille.

Näytä vähemmän