Näytetään kaikki 2 tulosta

Ensiaskeltuoli eli kävelytuoli, babywalker ja potkuautot. Kävelytuolin avulla noin puolivuotias lapsi pääsee liikkumaan ja harjoittelemaan kävelyä turvallisesti. Lelupöytä tarjoaa kiinnostavia lisävirikkeitä. Kävelytuoli pistää lapsesi liikkeelle! Ensiaskeltuolissa on korkeussuunnassa säädettävä istuinosa, joka mukautuu lapsellesi sopivaksi hänen kasvaessaan. Nelipyöräisen kävelytuolin etupyörät ovat kääntyvät. Kävelytuolissa on lisäksi kuusi tehokasta stopperia, jarrua, jotka tekevät matkanteosta turvallista (eurooppalaisten säännösten mukainen).

Näytä lisää

Kävelytuolissa on monikäyttöinen elektroninen lelu, joka viihdyttää lastasi äänin ja valoin. Värikäs lelu voidaan irroittaa kävelytuolista ja kiinnittää vaikkapa rattaisiin. Kävelytuoli voidaan kasata hyvin pieneen tilaan.

Potkuauto ja kävelytuoli ensiaskelten harjoitteluun

Kävelytuoli on tarkoitettu lapsille, jotka alkavat harjoitella seisomista ja kävelemistä. Ikäsuositus: n. 6 kk alkaen. Kävelytuolilla lapsi pääsee liikkumaan kätevästi paikasta toiseen ja vahvistaa samalla jalkojaan. Tukeva, pehmustettu istuin. Soiva lelutaso. Istuinkorkeus on säädettävissä kolmeen eri korkeuteen. Runko taittuu näppärästi kasaan säilytystä varten. 4 pyörää ja 6 turvastopparia. Painoraja 12kg.

Potkuauto. Tyylikäs potkuauto, jossa on paljon toimintoja. Autossa on äänitehosteita sekä säilytystila istuimen alla. Potkuauton ohjauspyörässä musiikki, toimii 2xAA paristoilla (ei sisälly pakkaukseen). Painoraja 23kg. Laaja valikoima pienten lasten kävelyautoja. Osta laadukas kävelyauto netissä.

Näytä vähemmän

Taaperokärryt ja Kävelytuolit

Chipolino Kävelytuoli Daisy Blue

49,00

Taaperokärryt ja Kävelytuolit

Chipolino Kävelytuoli Helly 3in1 Dots blue

69,00