Näytetään kaikki 3 tulosta

Vauvan sitterit

Sittereitä löytyy käsittämätön määrä erilaisia ja monenhintaisia. Joissakin sittereissä on lelukaari, toisissa taas ei. Jotkut sitterit myös keinuvat ja tärisevät. Näyttävimmät sitterit muistuttavat kunnon viihdekeskusta kaikkine patteritoimintoineen.

Useimmat sitterit on varustettu konepestävällä päällisellä, mikä helpottaa sitterin puhtaana pitoa. Säädettävä selkänojan ansiosta sitteri sopii vastasyntyneestä aina 9kg asti.

Näytä lisää

Sitterin selkänoja on säädettävissä pikalukituksella haluttuun asentoon, joten asentovaihtoehtoja löytyy useita. Sitteri on loistava apu syöttämiseen, koska sitä voi käyttää syöttötuolina siinä vaiheessa, kun lapsi alkaa kokeilla kiinteitä ruokia, mutta ei ole vielä tarpeeksi iso siirtymään varsinaiseen syöttötuoliin. Sitterin voi laittaa myös keinuasentoon, jolloin vauvaa voi keinuttaa sitterissä. Sitterissä on hyvin topattu istuin ja se on tukevarakenteinen. Konepestävä lisäpehmuste. 3-pisteturvavöissä vauva pysyy sitterissä turvallisesti. Kangasosat ovat konepesunkestäviä, 40 astetta.

Käy tutustumassa meillä myytäviin monitoimisitteriin, jotka ovat varustettu lelukaarella, tärinätoiminnolla ja musiikilla. Sitteri viihdyttää lasta ja helpottaa vanhempien arkea. Valikoimassamme on myös useita klassisia sittereitä, joissa lapsi istuu mukavasti sekä moderneja babysittereitä, joita voi säätää makuuasentoon ja kantaa kätevästi paikasta toiseen. Valikoimastamme löydät myös keinuvat babysitterit! Saatavana on myös sittereitä, joiden kantokahvassa on värikkäitä ja stimuloivia leluja, joita lapsi voi tutkia ja tunnustella.  . Ergonominen sitteri, joka muotoutuu täydellisesti vauvan selän mukaan. Käyttöä ei tarvitse rajoittaa kuten perinteisissä sittereissä vaan voit laittaa sitteriin jo vastasyntyneen. Sitterissä on hyvin topattu istuin ja se on tukevarakenteinen. 3-pisteturvavöissä vauva pysyy sitterissä turvallisesti.

Mitä ottaa huomioon vauvan sittereitä valittaessa?

Vauvan sittereitä löytyy hyvinkin monenlaisia eri käyttötarkoitukseen. Vauvan sittereitä valitessa on syytä pohtia minkälaiseen käyttötarkoitukseen on vauvan sitteri tulossa käyttöön. Sitteri on monessa tilanteessa todella hyödyllinen! Vauvan voi hetkeksi laskea sylistään sitteriin tarkkailemaan maailmaa turvallisesti.

Valikoimastamme löytyy laajaa valikoima vauvan sittereitä parhaaseen hintaan.

Tukeva monitoimi vauvan sitterissä eli 3in1 vauvan sitterissä löytyy lelukaari, sekä on varustesttu tärinätoiminnolla ja musiikilla. 3 in 1 -tuote: sitteri, keinu ja syöttötuoli yhdistettynä samaan tuotteeseen. Keinussa lapsen syöttäminenkin onnistuu mukavasti ja istuinosan päällinen on helposti irrotettavissa pesuun. Ergonominen sitteri, joka muotoutuu täydellisesti vauvan selän mukaan. Käyttöä ei tarvitse rajoittaa kuten perinteisissä sittereissä vaan voit laittaa sitteriin jo vastasyntyneen. Sitterissä on hyvin topattu istuin ja se on tukevarakenteinen. 3-pisteturvavöissä vauva pysyy sitterissä turvallisesti. Vauva on helppoa kiinnittää sitteriin turvavöiden ansiosta.

Turvavyötä on mahdollisuus suurentaa vauvan kasvun myötä. Lelukaaressa on irroitettavat lelut. Sitteriin on usein saatavana irrotettava tyyny pään alle. Se on helppo poistaa ja kiinnittää tarrakiinnityksen avustuksella. Kaikki sitterin kankaat voidaan pestä koneessa 40-asteessa.

Koliikkilapsen kanssa heijaava sitteri on ihana helpotus vanhemmille saaden itkuisen vauvan rauhoittumaan ja nukahtamaan!  Säädettävä keinumisnopeus ja äänenvoimakkuus. Turvalliset valjaat. Irrotettava lelukaari, jossa kolme lelua. Tuotepakkaus sisältää virtalähteen. Tuote toimii myös paristoilla (eivät sisälly hintaan). Paristokäyttöisessä vauvakeinussa lapsi viihtyy ja rauhoittuu. Soveltuu erinomaisesti koliikkivaivoista kärsiville vauvoille. Lapsi on helppo asettaa keinuun avoimen yläosan ansiosta.

Mikä erottaa parhaan sitterin hyvästä?

Eri vauvan sitterissä on paljon käteviä ominaisuuksia. Eri vauvan sitterin turvallisuuserot ovat käytännössä pienet. Usein eron tekee hyvien ja parhaan vauvan sitterin välillä on se, mitä ominaisuuksia vauvan sitteristä löytyy. Alla lueteltu käytön helppoutta lisäävät ainakin seuraavat ominaisuudet:

  • Koottava ja kasattava vauvan sitteri säästää aikaa ja hermoja päivittäin.
  • Sitterissä pestävät ja irrotettavat tekstiilit ovat käytännölliset.
  • Säädettävän selkänojan avulla vauvan sitteri muokkautuu lapsen kasvuun.
  • Vauvan sitteri saa täysin makuuasentoon.
  • Sitterissä irrotettava lelukaari.
  • Pikalukitus, portaaton säädettävä selkänoja vauvan sitterissä on käytännöllinen ja lisää turvallisuutta.

 

Chipolino -sitteri on täydellinen leikkimiseen ja pienille päiväunille, vauvat todella rakastavat sitä. Vauvan saa sitteriin mukavaan ja ergonomiseen asentoon vastasyntyneestä lähtien. Sitteriä on keveytensä ansiosta helppo siirrellä huoneesta toiseen, vaikka vauva olisi nukahtanut siihen.

Valikoimamme vauvan sitterissä löytyy sittereitä jotka on varustettu värinätoiminnolla joka rauhoittaa, kun vauva on levoton tai kärsii vatsavaivoista. Värisevä sitteri onkin monessa perheessä ollut vauva-arjen pelastus! Chipolino -sitteri reagoi vauvan omiin pieniin liikkeisiin hytkymällä, mikä kehittää vauvan aisteja. Hytkymisominaisuuden vuoksi vauvaa on myös helppo tuudittaa sitterissä.

Useimmat vauvan sitterit on varustettu lelukaarilla, jossa on hienoja leluhahmoja, pehmustetut valjaat antaa vauvallesi hyvän istuma-asennon ja musiikkitoiminto  varustettuna kehtolauluilla. Vauvat rauhoittuvat mukavasti Chipolino sitterissä. Chipolino -sitterin päälliset ovat helposti irrotettavissa pesua varten.

Mistä sittereiden hinta koostuu?

Vauvan sittereiden hinta koostuu siitä, mitä ominaisuuksia haluat sitteriltä. Tavallinen, perus vauvan sitteri on edullisin vaihtoehto. Vauvan sitteri voi olla varustettu lelukaarilla ja tärinätoiminnolla sekä musiiikkitoiminnolla, jotka nostavat vauvan sitterin hintaa hieman. Kaikki sitterit ovat suunniteltu käyttää vauvan ollessa 3 viikon ikäisenä, mutta paremmin suunniteltu ergonominen vauvan sitteri, antaa vauvallesi erittäin ergonomisen istuma-asennon sekä makuu-asennon.

Vauvakeinut kuten koliikkikeinut ovat erinomaisia apukäsiä vauvan arjen hoitoon. Vauvakeinussa ja koliikkikeinussa on useita erinomaisia toimintoja! Vauvan sitterissä on muun muassa eri nopeuksia sekä liikeasetuksia, jotka muistuttavat vanhemman luonnollista asentoa, jossa hän nukuttaa lastaan. Useimmassa vauvan sitterissä voit myös halutessasi laittaa soimaan rauhoittavia luonnonääniä tai kytkeä oman mp3-soittimesi kiinni vauvan sitteriin soittamaan suosikkikappaleitanne. Sitterin istuimen yllä surisevat leikkihahmot stimuloivat lapsesi eri aisteja. Sitterin selkänojan saa säädettyä sekä istuma- että makuuasentoon. Ja mikäli sitterin päälliskangas likaantuu, sen voi helposti ottaa irti ja pestä koneessa!

Näytä vähemmän