Sitteri eli vauvakeinu. Tyylikäs baby sitteri, irroitettavalla pehmustetulla lelukaarella. Sitterin selkänoja on säädettävissä pikalukituksella haluttuun asentoon, joten asentovaihtoehtoja löytyy useita. Sitteri on myös loistava apu syöttämiseen, koska sitä voi käyttää syöttötuolina siinä vaiheessa, kun lapsi alkaa kokeilla kiinteitä ruokia, mutta ei ole vielä tarpeeksi iso siirtymään varsinaiseen syöttötuoliin. Sitterin voi laittaa myös keinuasentoon, jolloin vauvaa voi keinuttaa sitterissä. Sitterissä on hyvin topattu istuin ja se on tukevarakenteinen. Konepestävä lisäpehmuste. 3-pisteturvavöissä vauva pysyy sitterissä turvallisesti. Kangasosat ovat konepesunkestäviä, 40 astetta.

Valitse turvallinen ja monitoiminen sitteri

Sitteri lelukaarella, tärinätoiminnolla ja musiikilla. Tämä monitoimisitteri on vankan oloinen. Ergonominen sitteri, joka muotoutuu täydellisesti vauvan selän mukaan. Käyttöä ei tarvitse rajoittaa kuten perinteisissä sittereissä vaan voit laittaa sitteriin jo vastasyntyneen. Sitterissä on hyvin topattu istuin ja se on tukevarakenteinen. 3-pisteturvavöissä vauva pysyy sitterissä turvallisesti. Vauva on helppoa kiinnittää sitteriin turvavöiden ansiosta.

Turvavyötä on mahdollisuus suurentaa vauvan kasvun myötä. Lelukaaressa on irroitettavat lelut. Sitteriin on saatavana irrotettava tyyny pään alle. Se on helppo poistaa ja kiinnittää tarrakiinnityksen avustuksella. Kaikki sitterin kankaat voidaan pestä koneessa 40-asteessa.

Sitteri on monessa tilanteessa todella hyödyllinen! Vauvan voi hetkeksi laskea sylistään sitteriin tarkkailemaan maailmaa turvallisesti. Koliikkilapsen kanssa heijaava sitteri on ihana helpotus vanhemmille saaden itkuisen vauvan rauhoittumaan ja nukahtamaan! Vauvakeinu. 3 in 1 -tuote: sitteri, keinu ja syöttötuoli yhdistettynä samaan tuotteeseen. Keinussa lapsen syöttäminenkin onnistuu mukavasti ja istuinosan päällinen on helposti irrotettavissa pesuun. Säädettävä keinumisnopeus ja äänenvoimakkuus (5 eri nopeutta ja 12 eri melodiaa). Turvalliset valjaat. Irrotettava lelukaari, jossa kolme lelua. Tuotepakkaus sisältää virtalähteen. Tuote toimii myös paristoilla (eivät sisälly hintaan). Paristokäyttöisessä vauvakeinussa lapsi viihtyy ja rauhoittuu. Soveltuu erinomaisesti koliikkivaivoista kärsiville vauvoille. Lapsi on helppo asettaa keinuun avoimen yläosan ansiosta.

Mallistomme sitterit löydät täältä.