Hei kaikille,

 

Nimeni on miniSkidi. Vuonna 2018 minut adoptoi Kempeleestä nelihenkisen lapsiperheen perheyritys. Minut löytää helposti osoitteesta Takatie 7, 90440 Kempele. Kiinteistössä toimii minun lisäksi katsastusasema, Lakeuden Katsastus Oy.

Olen avaamassa showroom verkkokaupan noutovaraston yhteyteen. Haluan, että ihmiset pääsevät kokeilemaan myymiäni tuotteita aina ennen ostopäätöstä. Haluan palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi tarjoan postimyynti asiakkaille aina 14 päivän maksuton palautusoikeus, kunhan palautettava tuote on alkuperäisessä myyntikunnossa. Noutovarastolle sekä näyttelyosastolle pääsee ennalta sovittuna aikana.

Vaikka olen nuori perheyritys, mutta olen motivoitunut. Toimintani alkoi vuonna 2017 ja olen siitä lähtien jatkuvasti halunnut kehittää itsestäni parempaa, asiantuntevampaa ja palvelevampaa yritys, siksi toivonkin saavani teiltä palautteita minusta. Oli se sitten risu tai ruusu.

MiniSkidinä haluan helpottaa kaikkien lapsiperheiden arkia monipuolisella tuotevalikoimalla erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tämä on mahdollistettu siten, että meillä ei ole toimitusketjussa turhia välikäsiä.

MiniSkidi tuo maahan hintalaatusuhteeltaan erinomaisia Chipolino lastenvaunuja ja turvaistuimia, ja miniSkidi:n myymiä tuotteita löytyykin jo yli 10 000:stä perheestä Pohjois-Pohjanmaasta  Varsinais-Suomeen.

Tule paikan päälle katsomaan huimat tarjoukset ja uusimmat tuotteeni! Kaikkia vaunumalleja tai turvaistuimia ei myymälässä ole esitteillä, joten voit soittaa etukäteen ja varmistaa, löytyykö haluamaasi tuotetta paikan päältä.

Myymälästä on saatavilla myös joitain palautustuotteita normaalihintoja edullisemmin. MiniSkidi:n valikoima vaihtuu usein, tästä syystä kaikkia tuotteita ei välttämättä ehdi verkkokauppaan. Olet lämpimästi tervetullut Kempeleen toimipisteeseeni.

Toivoen miniSkidi perheineen.

Yhteystiedot:

miniSkidi
Takatie 7
90440 Kempele
044-9788066 (Tuomo)
Myyntinäyttely avoinna sopimuksen mukaan

Y-tunnus: 2853589-1

info@miniskidi.fi